Ducat.si

 

Podrobnosti trgovine

O outletu Ducat.si

Prvi slovenski spletni outlet Ducat.si je vedno pravi naslov za spletne nakupe. Na enem mestu je zbranih na ducate zanimivih izdelkov po pravih outlet cenah. Poleg tega, da nudimo prijazno postrežbo in prijeten nakupovalni ambient, vam vseh ducat izdelkov iz prve strani na domdostavimo brezplačno, pri vseh ostalih pa je poštnina vedno le 3 €!

Verjetno se sprašujete, kako nam uspe ponuditi najugodnejše cene, hitro dostavo in hkrati tako pestro ponudbo? Z našimi dobavitelji iz vse Slovenije sklenemo dogovor, da na naši strani ekskluzivno ponudijo zadnje kose svojih izdelkov po cenah, ki so bistveno nižje od cen v redni prodaji. Izdelke vam na dom dostavimo naravnost iz skladišč, s čimer se izognemo dodatnim stroškom in s tem prihranimo denar tudi vam!

In še nekaj o slabosti našega outleta: kot rečeno, gre večinoma za zadnje kose izdelkov, zato so hitro razprodani. Tako se morate za nakup odločiti v razmeroma kratkem času, saj se lahko kaj hitro zgodi, da ostanete praznih rok.
In kaj morate narediti vi?

Izberite izdelek po vašem okusu in metodo plačila, ki vam najbolj ustreza. Izdelek vam nato pošljemo na dom. Saj veste, povsod je lepo, a doma je najlepše – tudi nakupovati.

Za dodatne informacije ali pomoč pri nakupu nam pišite na  ali nas pokličite na 041 289 404. Z veseljem vam bomo pomagali!