Bio-logos.si

 

Podrobnosti trgovine

Pri nas imate dostop do ekoloških izdelkov najvišje kvalitete. Poleg kvalitetne hrane, ki mora biti odličnega okusa in hkrati osnova za človeško zdravje, sta nam bistveni še dve področji: skrb za okolje z ekološkim pristopom v vseh procesih pridelave in predelave izdelkov in družbeno kulturna odgovornost, kjer si prizadevamo, da spodbujamo in povezujemo ljudi, ki ustvarjajo boljše pogoje za trajnostni kulturni razvoj in človeško skupnost individualne svobode, bratstva in enakosti.

Ključni partnerji slovenskega BioLogosa so BioGourmet, Erdmannhauser in Huober Brezel, s katerimi nas veže že več kot 15 letno prijateljevanje in raznovrstno sodelovanje. Tako je naša trgovinica le naslednji korak v dolgoročnih skupnih prizadevanjih na področju kulture in gospodarstva, kjer nismo sami, temveč v povezavi s številnimi odgovornimi in skrbnimi partnerji, o katerih si lahko preberete tudi na naši strani.

Ena izmed partnerjev je tudi v evropskem prostoru vse bolj prepoznana kuharica in aktivistka Sarah Wiener, s katero si delimo številne cilje in vrednote.