Splošni pogoji

Podatki, informacije in aplikacije na spletnem portalu etrgovine.si so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

Odgovornost

Vse reklame, povezave, fotografije in informacije objavlje na spletnem portalu etrgovine.si predstavljajo spletne trgovine. Za napačne podatke, predstavitve izdelkov in fotografij spletni portal etrgovine.si ne prevzema odgovornosti.
Vsa ponudba in vsi podatki v ponudbi se lahko spremenijo kadarkoli, brez predhodnega obvestila obiskovalcev. etrgovine.si ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova in je zato v celoti izključena. etrgovine.si si pridržuje tudi pravico do prepovedi objavljanja.

Uporabniki spletnega portala

Vsakršna uporaba spletnega portala etrgovine.si, ki ne predstavlja normalne uporabe posameznika, ni dovoljena, ter predstavlja gospodarsko škodo. Normalna uporaba je uporaba brez kakršnihkoli programskih pripomočkov. Na spletnem portalu lahko uporabniki delijo povezave preko svojih socialnih omrežij ali pa se z svojim e-naslovom prijavijo na e-novice. etrgovine.si zagotavlja, da e-naslove uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne bo prekomerno zasul z elektronsko pošto in jim vedno dal možnost odjave. Registrirani uporabniki prevzemajo odgovornost za vse aktivnosti, ki bodo opravljene z njihovim imeni, kateri bodo prikazani pri uporabi dodatkov od socialnih omrežij.

Uporaba podatkov in informacij s spletnega portala

Kopiranje, objava na drugih mestih in uporaba logotipa etrgovine.si, besedila, videov, karikatur, oglasov in predstavitev brez dovoljenja avtorjev portala ni dovoljeno. Podatke in informacije lahko uporabnik uporabi le za lastno uporabo vendar pa pri tem ne sme spreminjati označb o avtorskih pravicah in le za uporabo z namenom v nekomercialne namene.

Splošni pogoji poslovanja in uporabe portala etrgovine.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Ti pogoji predpisujejo pravila v zvezi z uporabo spletne strani etrgovine.si.

Zasebnost

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: Zasebnost) se nanaša na vse podatke, ki jih je uporabnik na spletni strani etrgovine.si vpisal in so posledično shranjeni v bazi podatkov portala o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov,…). Vsi podatki od so uporabnikov pridobljeni prostovoljno. etrgovine.si zagotavlja, da e-naslove uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne bo prekomerno zasul z elektronsko pošto in jim vedno dal možnost odjave.

Reševanja sporov

Ker so podatki vnešeni na etrgovine.si dostopni vsem uporabnikom ali tretjim osebam, vam ne more v popolnosti zagotoviti varnosti podatkov, prenešenih na ali s spletne strani etrgovine.si in zato ni odgovorna za zlorabe, povzročene s strani tretjih oseb. Podatki se zato lahko brez vašega vedenja prenesejo na druge spletne strani, za kar pa ne more odgovarjati etrgovine.si.

Komentarji

etrgovine.si ne more vplivati na komentiranje trgovin na spletni strani, saj le te komentirajo uporabniki. Vsi zlonamerni, zelo žaljivi komentarji bodo odstranjeni. Če posamezna trgovina želi odstraniti določen komentar, saj meni, da ji je le ta povzročil škodo, nas lahko kadarkoli kontaktira in komentar bomo odstranili. etrgovine.si ne odgovarja za komentarje, ki so napisani z strani uporabnikov!

Google oglasi 

DoubleClick DART piškotek .:: Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na etrgovine.si .:: Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani etrgovine.si in drugih spletnih strani .: :Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na etrgovine.si pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite. etrgovine.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri etrgovine.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.