Planetbio.si

 

Podrobnosti trgovine

V podjetju PlanetBIO verjamemo, da bi morala biti pridelava hranerazbremenjena uporabe strupenih snovi in škodljivih kemičnih sredstev, ki kvarno vplivajo na naše okolje in predstavljajo tveganje za zdravje slehernega posameznika. Prav zaradi tega pod znamko PlanetBIO uvrščamo izključnoizdelke najvišje kakovosti, ki so pridelani po načelih ekološkega, okolju prijaznega kmetovanja. Temeljno vodilo našega poslovanja so neposredni odnosi s proizvajalci in kupci. Za cilj si postavljamo etične cene, ki zagotavljajo ohranitev čistega okolja in enakomernega gospodarskega razvoja vseh udeležencev v procesu.

Prepričani smo, da resnični ekonomski uspeh temelji na blaginji pridelovalcev in kupcev, posebno skrb pa namenjamo ohranitvi biološke raznovrstnosti okolja in varovanju dobrobiti vseh živih bitij. Verjamemo v podjetništvo, ki svojo uspešnost gradi na redistribuciji ustvarjenega dobičkain podpira razvoj lokalnega okolja, zaradi česar različnim civilno družbenim iniciativam dejavno pomagamo pri izpeljavi družbeno koristnih projektov. Seveda pa je na prvem mestu skrb za vas, zato se trudimo, da bi vam ponudili izdelke, ki vam bodo pomagali ohraniti razpoloženjsko ravnovesje, okrepiti imunski sistem, dvigniti raven energije in narisati širok nasmeh.

 

Kako se je začelo:

Začetki našega podjetja segajo v leto 2008 – v čas, ko je svet zajela svetovna gospodarska kriza. Gregor Janc in Primož Kastelic, navdušenca nad ekološko pridelano superhrano, sta v želji po ponovni vzpostavitvi harmonije z našim edinim planetom ob sebi zbrala skromno ekipo sodelavcev. Izhajajoč iz prepričanja, da se sleherna pozitivna sprememba lahko porodi le v osebni izkušnji posameznika, in želje po uresničitvi kakovostne alternativekonvencionalno pridelanim prehranskim izdelkom, je nastala znamka PlanetBIO. Družina visokokakovostnih, ekološko pridelanih, polnovrednih živil danes združuje več kot 40 izdelkov.

Dober sprejem znamke PlanetBIO na slovenskem in evropskem trgu je botroval, da se je prvotna ekipa podjetja razširila na 17 predanih sodelavcev z različnimi poklicnimi znanji in talenti. K nenadnemu uspehu je znatno prispevalo tudi odlično sodelovanje s poslovnimi partnerji, ki podjetju pomagajo pri razširjanju vizije po svetu. K temu pa velja dodati, da nas vse, ki sodelujemo pri uresničevanju zadanih ciljev, druži prepričanje, da lahko Zemljo samo z vašo pomočjo spremenimo v PlanetBIO. Le združeni v iskreni želji lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje z našim edinim planetom.

Informacije

PlanetBIO d.o.o.,

Vojkova cesta 58,
1000 Ljubljana

Matična št.: 2342685
Davčna številka: 75328372
ID številka za DDV: SI75328372

Vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod št. vložka 14810600

TRR: SI56 2900 0005 5432 835 – UNICREDIT BANKA SLOVENIJA

G: 041 848 424
E: