Pasja-oblacila.si

 

Podrobnosti trgovine

Čili – pasja oblačila je znamka, ki je nastala predvsem iz ljubezni do psov in živali nasploh. Ideja o pasjih oblačilih po meri se je porodila popolnoma spontano, njen čar pa je ravno v tem, da je vsak pasji plašček unikaten in narejen po željah lastnika psa, ki svojega ljubljenčka pozna najbolje.

Osnovni modeli pasjih plaščkov sicer že obstajajo, lastnik psa pa je tisti, ki izbere najustreznejšega, poda mere svojega kosmatinca in z željami glede barve blaga, barve ovratnika in črk imena psa na hrbtu oz. ovratniku ter izbire dodatkov sodeluje pri izdelavi plaščka.

Lastniki tako sooblikujejo plašček, ki je v celoti izdelani ročno, pri čemer uporabljamo udobne in funkcionalne materiale, ki so zelo preprosti za vzdrževanje.

Z našo ponudbo želimo v prvi vrsti poskrbeti za dobro počutje vašega pasjega prijatelja in mu omogočiti udobne, prijetne in predvsem tople ter suhe sprehode v hladnih mesecih in deževnih dneh.

Čili – pasja oblačila je znamka podjetja Melionet, d. o. o., ki se od leta 2011 ukvarja s spletno produkcijo, spletno prodajo in spletnimi storitvami. – Pasja-oblacila.si