Conrad.si

 

Podrobnosti trgovine

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Podjetje Conrad že štiri generacije vodi družina CONRAD. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 v Berlinu, njegov sedež pa se od leta 1946 nahaja v mestu Hirschau v bavarskem okrožju Oberpfalz.

90 let Conrada – to pomeni tradicijo napredka. Ime Conrad je sinonim za elektroniko in tehnologijo po vsej Evropi. Še naprej se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam z inovativnimi ponudbami, najboljšimi storitvami in motiviranimi sodelavci.

Družina Conrad je leta 2006 odprla svoje predstavništvo tudi v Sloveniji – Conrad Electronic d.o.o. k.d., Ljubljanska cesta 66, 1290 Grosuplje, tel. 01 78 11 240.

V maju 2012 pa smo odprli tudi prenovljeno prodajalno Conrad BTC v hali D pod Emporiumom.

Svoje stranke navdušujemo s kompetentnostjo in pametnimi idejami, predvsem pa z energijo, s katero se zavzemamo za njihove želje. Pri tem ni pomembno, kako zahtevne ali vsakdanje so. Conrad je eden izmed vodilnih ponudnikov elektronike v Evropi. Vse naše izdelke in storitve vam ponujamo v katalogih, v naši podružnici in na spletu. Naše stranke lahko izbirajo, kdaj, kje in kako bodo nakupovale pri nas.

Iščete določen izdelek in ne veste katerega bi izbrali? Naši svetovalci so za vas vsak dan na voljo;

Od ponedeljka do petka od 9h – 18h na BREZPLAČNI številki 080 50 55 ali e-mailu: narocila@conrad.si!